Bram Taktor

Coaching

Het is mogelijk voor diverse vragen coaching bij mij aan te gaan. Bij het coachen maak ik gebruik van diverse technieken, te denken valt aan ervaringsgerichte oefeningen, provocatieve technieken en inzicht vergrotende vragen.

U kunt bij me terecht voor coaching omtrent:

Persoonlijke effectiviteit; dit zijn vragen die gaan over het willen bereiken van doelen maar de weg er naar toe niet zien, of steeds weer vastlopen op de route naar dit doel. Dit kan gaan om het steeds weer vastlopen in relaties en willen weten waarom. Het kan ook gaan om willen afvallen, maar steeds daarin voortijdig te stoppen. Stoppen met roken wat maar niet lukt. Met goede moed beginnen aan een zelfhulpboek en halverwege afhaken.

Balans en zingevingsvragen; dit zijn vragen die gaan over bijvoorbeeld de balans tussen werk en vrije tijd anders willen hanteren. Het kan ook gaan over de balans tussen geven en nemen in relaties anders te willen.

Loopbaan begeleiding; dit kan gaan over vragen als zit ik op de goede plek in mijn werk? Een verandering willen in werk maar niet weten wat, of erg twijfelen tussen diverse opties en geen beslissing durven nemen.

Leidinggeven; vragen die hierbij kunnen spelen zijn hoe kan ik makkelijker delegeren? Of ik merk steeds in conflict te komen met werknemers, wat kan ik daarin anders doen?

Teambegeleiding; een vraag die hiervoor kan spelen is, er zitten bepaalde veranderingen in een organisatie aan te komen, hoe de kansen te optimaliseren dat een team mee wil in de verandering? Welke processen spelen bij mijn team waardoor er beweging tegengehouden wordt?